Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Commercial

Zalando plaatste Loden Leeuw in eigen webshop

En de meest irritante reclame van 2011 is geworden… Zalando met de nudisten-reclamecampagne. Maar liefst 42% van de stemmen ging naar deze opvallende commercial. Met name het geschreeuw en de naakte mensen in de commercial werd niet bij iedereen gewaardeerd. Maar Zalando ziet er de humor wel van in en zette de Loden Leeuw na bekendmaking in hun webshop. Als goedmaker voor het reclamespotje heeft Zalando een cadeau voor het geïrriteerde publiek die je op de online schoenen- en kleding shop terug kan vinden.

“De vele uiteenlopende reacties betekenen dat de reclamecampagne heeft gewerkt en aandacht heeft getrokken” vertelt Barbara Franzreb, hoofd communicatie bij Zalando. “We weten dat met reclamecampagnes waar je meer lef toont en die origineler zijn, je verschillende reacties kan verwachten maar ook meer aandacht kan trekken. De „schreeuw van geluk‟ hoort nu eenmaal bij Zalando‟s marketingstrategie en is iets waar ons bedrijf bekend om staat.”

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met Zalando


YouTube Direkt

Continue Reading
Advertisement

More in Commercial

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top