Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

NSFW

Doutzen Kroes naakt voor WNF commercial?

Hoe krijg je aandacht voor een goed doel zoals WNF? Schakel een topmodel zoals Doutzen Kroes in en zeg dat ze naakt in een video te zien is… Ze is dan wel een beetje naakt, maar waarschijnlijk valt het je wel tegen. Maar desalniettemin is de commercial wel erg mooie geworden, Doutzen Kroes draagt graag haar steentje bij voor het WNF. “Een paar jaar geleden heb ik geld gegeven voor de Noordpool campagne. Maar dat is zo makkelijk. Ik vind het tijd voor actie. En dat besef ik helemaal sinds de geboorte van Phyllon. Ik heb dan ook geen seconde geaarzeld toen ik werd gevraagd. Hij moet over 50 jaar ook een fijn leven kunnen leiden en kunnen genieten van de prachtige natuur.”

Geef de aarde door op jouw manier: wnf.nl/50manieren

More in NSFW

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top