Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Films

Men in Black 3

In Men in Black 3, zijn Agents J (Will Smith) en K (Tommy Lee Jones) terug … in de tijd. J heeft in zijn 15 jaar bij Men in Black veel gezien, maar niks, zelfs geen aliens, verbaast hem zoveel als zijn ironische, terughoudende partner. Toch, als K´s leven en de toekomst van de planeet in gevaar zijn, reist Agent J terug in de tijd om dingen recht te zetten. J ontdenkt dat er geheimen aan het universum zijn die K hem nooit had verteld – geheimen die zichzelf onthullen wanneer hij samen werkt met de jonge Agent K (Josh Brolin) om zijn partner, Men in Black en de toekomst van de mensen te redden.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Films

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top