Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Films

Buitenaards interessant – Nieuw buitenaardswezen landt op filmdoek

Het blijft een raar fenomeen, aliens. Toch zijn er in Nederland sinds januari 2011 al 1.168 meldingen geweest van aliens of UFO’s. Dat komt neer op 55 meldingen per maand. Zijn deze meldingen slappe verzinsels of bestaan aliens echt? Deze week is alweer het derde deel van de MIB reeks verkrijgbaar op DVD en Blu-ray en daarin zien we veel buitenaardse wezen voorbij komen, maar de meest opvallende alien is toch wel de ‘Boglodite’, genaamd Boris. In Men in Black 3, zijn Agent J, gespeeld door Will Smith, en Agent K, gespeeld door Tommy Lee Jones terug … in de tijd. Wanneer K´s leven en de toekomst van de planeet in gevaar zijn, reist Agent J terug in de tijd om dingen recht te zetten. J ontdekt dat er geheimen aan het universum zijn die K hem nooit had verteld – geheimen die zichzelf onthullen wanneer hij samen werkt met de jonge Agent K (Josh Brolin) om zijn partner, Men in Black en de toekomst van de mensen te redden.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Films

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: