Connect with us

Nieuws.org

Foutjes in Apple Maps

Humor

Foutjes in Apple Maps

Via Apple Maps wil Apple de concurrentie aangaan met Google Maps. Voor het echt zal kunnen concurreren zullen er toch nog een aantal foutjes verbeterd moeten worden. Er is namelijk een hype uitgebarsten op het Internet om alle fouten die Apple Maps nog bevat online te zetten. Er is zelfs een speciale website opgezet. En dat het om heel wat fouten gaat, blijkt ook uit de tientallen foto’s die elke minuut online worden geplaatst. Hier een overzicht van enkele van de grappigste Apple Maps foutjes:

Meer in Humor

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.151 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top