Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Cool

Soms ben je liever alleen, soms liever in een team

Militair bij de Infanterie. Je moet het maar kunnen Het werken in een team staat centraal: zonder je teamgenoten ben je nergens bij de Infanterie!. Hoe een gewapend conflict zich ook ontwikkelt, uiteindelijk is het de infanterie die het gevecht beslist op de grond: van de hete jungle rond de evenaar tot de betonnen jungle. Een gebied veilig stellen doe je namelijk niet alleen vanuit de lucht, of zee. Als de vijand zich heeft verschanst in onoverzichtelijk terrein als een bos of een stad, komen de infanteristen in actie.

Advertorial


YouTube Direkt


YouTube Direkt
YouTube Direkt
Continue Reading

More in Cool

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: