Connect with us

Nieuws.org

Nieuws

BBC Journalisten in Mosul maken oorlog van dichtbij mee.

Autobom doodt meerdere militairen

De islamitische staat trilt op haar grondvesten en lijkt bijna verslagen door het Iraakse leger en ‘n paar burgergroeperingen. Maar de journalisten van de Britse omroepzender BBC merkten het wel dat IS niet zomaar overgeeft tijdens de guarilla-oorlog in Iraakse stad Mosul. Verslaggever Feras Kilani en persfotograaf Marek Polaszewski waren voor de omroep bezig om militairen te volgen die huizen aan het uitkammen waren, en op een gegevens moment ging een autobom af ende verwarring daarna was groot. De IS zag kans schoon om een tegenaanval te doen en uiteindelijk duurde het gevecht meer dan 3 uur lang.

More in Nieuws

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: