Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Foto aanrandingrechtszaak Taylor Swift bekend!

Taylor Swift had vorig jaar een rechtszaak tegen DJ David Mueller gestart, zij was van menig dat David een soort van ‘Pussy grabbing’ deed onder haar korte rokje tijdens een fotosessie. De rechtszaak is nu nog steeds gaande tussen de twee, maar afgelopen jaar was het niet bekend, op welke foto DJ David bij Taylor bij de kont greep.

De foto is nu bekend!

TMZ, Amerikaanse paparazzi website heeft de foto ontvangen waarop Taylor Swift samen met David Mueller staat, op de foto is te zien hoe David met zijn hand/arm achter de achterste van bekende actrice heeft, maar het is niet te zien of zijn hand ook onder haar jurkje verdwijnt. Overigens is de foto gemaakt door een zus van DJ David Mueller. Bekijk de foto hier >>>

Binnenkort eindigt de rechtszaak, dan zullen we weten wie gelijk heeft of nou wel of geen aanranding is.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top