Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Mensen op Facebook dood verklaard door Facebook

Oeps, een software fout heeft geleid tot ‘dood verklaren’ van een aantal mensen op de sociale netwerk website.

Mensen kregen hun schrik van het leven.

Maar ook Mark Zuckerberg werd dood verklaard door de software van zijn eigen miljardenbedrijf. Op profielen van doodverklaarde Facebook-gebruikers kwam tijdelijk een herinnerings-pagina, en ingelogde gebruikers vonden zelfs de tekst boven hun eigen profiel ‘We hopen dat mensen die van deze persoon houden troost vinden in het delen van herinneringen’.

Softwarefout

Woordvoerder van het bedrijf heeft na het sooftware incident verklaart tegenover de media en sprak van een ernstige fout, het is niet bekend gemaakt hoeveel mensen waren getroffen door de fout.

Herdenkingsstatus aanvragen
Facebook heeft een speciale pagina waar nabestaanden herdenkingsstatus aan kunnen vragen voor hun overledene bekende op Facebook. Veel mensen weten niet dat en zodoende zijn er nog steeds veel profielen actief op de website, terwijl de eigenaar overleden is.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top