Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Live show van Victoria secret met o.a Romee Strijd

Angels op de catwalk in Parijs

Zet jouw wekker maar, of blijf wakker in de nacht van 5 op 6 december. Sinterklaas pakt op pakjesavond uit met de mooiste Angels van Victoria Secret, voor personen die geen zin hebben om een nachtje door te halen, is er een herhaling op 6 december op 22:30 uur.

Naar verwachting zal ook Romee Strijd haar beste beentjes zetten op het podium voor de mooiste dames van Victoria Secret, maar ook zullen haar collega`s Adriana Lima, Stella Maxwel en Josephine Skriver de parade van mooiste dames ter wereld completeren.

De show begint om 04;00 uur bij NET5

Happy birthday, @lilyaldridge!

Een foto die is geplaatst door Victoria's Secret (@victoriassecret) op

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: