Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

WTF

Militant islamitische staat vermoordt kolonel

Afgelopen week heeft een militair van terroristische ISIS een kolonel bij zijn auto doodgeschoten in Yemen.

Het meest bizar was dat de terrorist zijn brute aanval alles opnamen met een soort GoPro-camera op zijn helm, in de video is het te zien hoe de man zelf naar de kolonel toeloopt, zijn pistool richt en daarna kogels afvuurt op het hoofd van het slachtoffer staat het te lezen op de website van Alarabiya. Is probeert vaker de aandacht te trekken met schokkende filmpjes zoals in brand steken van gevangenen of opblazen van militairen met bomvesten, maar nu is mogelijk het eerste filmpje opgedoken waarbij alles wordt opgenomen met een bodycam camera.

More in WTF

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: