Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Misdaadverslaggever Martin Kok maakt reportage voor Powned

Blogger, misdaadverslaggever en ex-crimineel Martin Kok heeft een journalistieke onderzoek uitgevoerd voor de zender van Powned, in het programma wilt Kok misstanden in de penitentiaire inrichting van Heerhugowaard aantonen staat het te lezen op vlindercrime.nl

Martin Kok heeft in het verleden een jaar vastgezeten in diezelfde gevangenis. “Martin staat bekend om zijn goede contacten in het criminele circuit. Met boeven, vang je immers boeven. En voor een goed verhaal hebben wij altijd ruimte,” aldus PowNed-baas Dominique Weesie. De reportage is op donderdag te zien om 22.25 op Nederland 3.

Fotobron: Martin Kok van Vlinderscrime.nl, website

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: