Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Israëlische Marine onderschept Palestijnse wapensmokkelaars

De marine van Israël heeft op 22 november voor de kust van Gaza een boot onderschept met wapens, daarbij zijn de smokkelaars aangehouden. De lading werd meteen vernietigd.

Een speedboot was vermomd als een Palestijnse vissersbootje, maar door een speciale camera van de marine werd het bootje opgemerkt en voorkomen dat het Gazastrook bereikte. De achterkant van de boot was zwaarder door de lading met wapens, waardoor de steven dieper in het water lag, wat de marine opviel aldus Ynetnews. De wapensmokkelaars probeerden van de marine te ontkomen toen ze opgemerkt werden en sprongen er twee personen in het water, ze wisten de kust van Gaza te bereiken en ontsnapten daarna.

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top