Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Cool

Oude foto`s krijgen nieuw leven met PhotoScan van Google

Zoekgigant Google heeft opnieuw een app uitgebracht, die wellicht een oplossing kan zijn voor mensen zonder fotoscanner thuis. Ook voor mensen met een normale scanner kan misschien een heel gedoe zijn om oude foto`s van te scannen uit de tijd van analoge fotocameras en filmrolletjes van Kodak. Met de nieuwe PhotoScan App van Google kan men handig een foto maken van de oude foto. Met de app, maag je eerst een scan van de hele foto en daarna moet je navigeren naar de vierpunten dat de scan meteen laat zien in de app, dit is om irritante belichting uit de omgeving eruit te filteren. Bekijk de video maar hier onder hoe het werkt.

Fotoscan voor Android kan je hier downloaden: Fotoscan Android.
Voor de Iphone gebruikers te downloaden in Itunes: Photoscan Itunes stores

More in Cool

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: