Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Slowaken winnen grafgraaftoernooi

TRENCIN – Elf teams van twee man deden in Trencin mee aan een wel heel bijzonder toernooi: graf graven. Normaal gesproken is dat een doodserieuze zaak, maar in de Slowaakse stad kon je er een mooie beker en en hoop eer mee verdienen.

De eerste prijs in het internationale deelnemersveld ging naar de Slowaakse broers Ladislav (43) en Csaba (41) Skladan. Zij groeven een keurig graf van 150 centimeter diep, 2 meter lang en 90 centimeter breed in de recordtijd van 54 minuten. Het perfecte graf, oordeelde de vijfkoppige jury.

De deelnemers hadden allen één ding gemeen: ze verdienen hun brood als professionele grafdelvers.

ANP

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: