Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Duizenden sneeuwballen op strand Siberië

NYDA (ANP) – Langs de kust van West-Siberië in Rusland, vlak boven de Noordpoolcirkel, doet zich sinds een aantal dagen een opmerkelijk fenomeen voor. Het ijskoude strand over een lengte van 18 kilometer ligt bezaaid met duizenden sneeuwballen van verschillende grootte. Variërend van tennisballen tot aan volleyballen, meldt The Siberian Times.

Volgens inwoners uit een dorp in de buurt van het bijzondere natuurverschijnsel verschenen de sneeuwballen anderhalve week geleden. De ballen worden mogelijk gevormd door een combinatie van factoren, zoals wind, ijsvorming en het getij.

ANP

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top