Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Altijd al willen weten hoe groot Volkswagen is?

Aks je aan Volkswagen denkt, dan denk je meteen aan Duitsland. Je denkt natuurlijk dat de automaker alleen in Wolfsburg zit, maar dat is niet zo. De Duitse automaker heeft diverse dochtersmerken onder haar hoede zoals Porsche, Lamborghini en Bentley Bugatti, we noemden net een paar van snelle automerken, maar ook Audi, Skoda en Seat personenwagens zijn eigendom van VW. Jongens en meisjes van ColdFusion kanaal op Youtube hebben een interessante documentaire gemaakt, dus als je altijd willen weten hoe groot Volkswagen AG nou is, dan kijk je maar even naar het onderstaande filmpje.

Klik hier voor nog een artikel over: Volkswagen en lachende paarden.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top