Connect with us

Nieuws.org

Google gaat zoekresultaten over Holocaust aanpassen

Internet

Google gaat zoekresultaten over Holocaust aanpassen

Als je nu Googelt op ‘Did the Holocaust happen?’ op de zoekmachine van Google, dan is een grote kans dat je een website van Stormfront op de eerste plek krijgt in de zoekresultaten en dat is opmerkelijk, want volgens de skinheads heeft de holocaust nog nooit in Duitsland plaatsgevonden. Google is van plan om komende tijd deze resultaten aan te passen door te linken naar waarheidsgetrouwde websites over de Holocaust.

“Het feit dat haatwebsites met leugens tevoorschijn komen in resultaten in de zoekmachine betekent op geen enkele manier dat Google deze denkbeelden deelt,” deelde een woordvoerder mee naar BBC News. Google gaat komende tijd extra aandacht richten door beter te gaan rangschikken met links naar websites met feiten.

Zelf testen of het zinnetje nog steeds werkt? Klik hier.

Advertenties

Meer in Internet

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.154 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top