Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Internet

Google gaat zoekresultaten over Holocaust aanpassen

Als je nu Googelt op ‘Did the Holocaust happen?’ op de zoekmachine van Google, dan is een grote kans dat je een website van Stormfront op de eerste plek krijgt in de zoekresultaten en dat is opmerkelijk, want volgens de skinheads heeft de holocaust nog nooit in Duitsland plaatsgevonden. Google is van plan om komende tijd deze resultaten aan te passen door te linken naar waarheidsgetrouwde websites over de Holocaust.

“Het feit dat haatwebsites met leugens tevoorschijn komen in resultaten in de zoekmachine betekent op geen enkele manier dat Google deze denkbeelden deelt,” deelde een woordvoerder mee naar BBC News. Google gaat komende tijd extra aandacht richten door beter te gaan rangschikken met links naar websites met feiten.

Zelf testen of het zinnetje nog steeds werkt? Klik hier.

More in Internet

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top