Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Dildo`s van Jezus Christus & Maria!

Actie seksshop in de Spaanse stad Talavera de la Reina is helemaal geslaagd! Iedereen maakt zich druk om de dildo`s van Maria, Jozef en Jezus in een kleine kerststalletje in een sekswinkel van Non Sit Peccatum. Dus meer klanten, maar een kleine kanttekening erbij, ook meer bedreigingen!

Stemmen!
Er waren mensen dat aanstoot namen van het tafereel in de winkel, sommige mensen vonden dat het christelijke seksspeeltjes nogal een belediging zijn voor hun geloof. Door de ophef werd de winkelpui van de shop vernield en de klanten werden bedreigd. De eigenaar kon het niet meer langer aanzien, dus hij besloot om een stemming uit te brengen, waaraan iedereen mee mocht doen. Men kon gaan stemmen of het figuurtjes op dildo`s als kwetsend worden ervaren. Uitslag: Liefst 80% van de stemmers vonden de dildo`s in het kerststal niet kwetsend en daarmee mocht het stalletje in de winkel blijven.

De eigenaar en klanten krijgen ook na de stemming bedreigingen naar hun hoofd geslingerd, een dreigbrief sommeerde dat de dildo`s verwijderd moet worden als de sekswinkel of eigenaar 2017 wilt halen.

Bron: Mirror.

Continue Reading
Advertisement

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: