Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Snapchat maakt groepchat mogelijk

Groter bereik

Populaire berichtendienst Snapchat voor jongeren heeft een nieuwe feature uitgerold, vanaf nu is het mogelijk om een berichtje te verzenden naar meerdere vrienden. Met 1 bericht kun je heleboel app gebruikers bereiken, hiermee gaat Snapchat direct concurreren met Whatsapp.

Snapchat Groups staat maar 16 personen toe in een groep, wat veel minder is dan een Whattsapp groep van 256 gebruikers. In de app kan je zowel berichten als foto’s en video’s delen na 24 uur worden de berichten verwijderd uit `Snap´ wat het techbedrijf nu officieel heet.

‘Paintbrush’
Er is een nieuwe feature bij gekomen in de app, zoals een Paintbrush, waarmee je een Snap (foto) kan opleuken met leuke artistieke afbeeldingen.

Downloaden.
Voor IOS (Iphone) hier: Snap IOS
Voor Android hier: Snap Android

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: