Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Eekhoorns dol op kerstboomverlichting

BOSTON – Eekhoorns in de Amerikaanse stad Boston blijken verzot op de sfeervolle verlichting die op straat de grote kerstbomen siert. Ze knagen voortdurend de kabels door waardoor de ene na de andere boom in het donker komt te staan.

De stadsbestuurders spreken van een ware plaag. In het centrum van Boston en met name bij een historisch park staan ongeveer zestig forse, opgetuigde kerstbomen. Van de ene na de andere gaat ’s avonds plotseling het licht uit. De beheerder van de bomen had een middel bedacht op basis van scherpe rode pepers, maar de eekhoorns trekken zich er weinig van aan en knagen vrolijk verder.

De kenners zeggen dat de knaagdiertjes dol zijn op de smaak van koper.

Wist je dat sommige eekhoorns kunnen praten? Nou hier is er eentje.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top