Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Binnenland

Men al negatief over nieuwe dienstregeling NS

UTRECHT – De nieuwe dienstregeling van de Nederlandse Spoorwegen gaat zondag in, maar Rover maakt zich er nu al zorgen over. De laatste weken ontving de reizigersvereniging naar eigen zeggen zo’n driehonderd klachten van mensen die te maken krijgen met langere reistijd en extra overstappen.

Rover heeft een onlinemeldpunt geopend en roept reizigers op hun ervaringen met de nieuwe dienstregeling – zowel positief als negatief – via dat meldpunt te delen. De klachten, op- en aanmerkingen gaat de organisatie bespreken met NS.

Overigens betekent de nieuwe dienstregeling voor de meeste reizigers een verbetering, vindt Rover. In oktober maakte NS al bekend dat er voor bijna iedere treinreiziger wel iets verandert. Het zijn de meest ingrijpende wijzigingen sinds 2007.

ANP Nieuws

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: