Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Student geeft geld ongelimiteerd uit van bank

De bijna dertigjarige Luke uit Goulburn in Australië heeft afgelopen twee jaar op de pof geleefd van de bank. De bank heeft vergeten een limiet op roodstaan van zijn bankrekening te zetten. Luke Moore zag zijn kans schoon en gaf ruim miljoen dollar uit aan leuke dingen, weet The Sun.

Luxe vakanties, sportauto’s, speedboten, strippers en cocaïne, niks was te gek voor Luke en de bank zag het maar niet. Na twee jaar werd hij betrapt en voor het gerecht van justitie gesleept. Bij de daaropvolgende rechtszaak werd de man veroordeeld tot twee jaar cel, maar in hoger beroep werd de voormalig miljonair afgelopen week volledig vrijgesproken.

De student gaat zijn studie rechten weer oppakken (ja, u leest het goed!) en woont inmiddels bij zijn moeder thuis.

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: