Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Trump gelooft CIA-rapport niet

WASHINGTON (ANP/RTR) – ,,Het is belachelijk. Het is een excuus. Ik geloof er niets van.’’ Zo reageerde de aankomende Amerikaanse president Donald Trump zondag in een interview met Fox News op de conclusie van het CIA-rapport dat Rusland hackers heeft ingeschakeld om Trump aan een verkiezingsoverwinning te helpen.

Trump verdenkt de Democraten ervan het rapport te hebben uitgegeven en gelooft niet dat de CIA achter het rapport zat.

Maar zowel Democratische als Republikeinse parlementsleden willen een grondig onderzoek naar de conclusie van het rapport. In een gezamenlijke verklaring noemen Republikeinse en Democratische senatoren een Russische bemoeienis in de Amerikaanse verkiezingen ,,alarmerend”.

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: