Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Binnenland

Vernieuwd Serious Request begint

BREDA (ANP) – Dj Hardwell sluit zondagavond in zijn thuisstad Breda de deuren van het Glazen Huis voor de jaarlijkse 3FM-benefietactie Serious Request. Dit jaar zitten er voor het eerst twee dj’s in plaats van de drie in de mobiele studio. Domien Verschuuren en Frank van der Lende maken hier tot kerstavond 24 uur per dag radio en tv zonder dat ze daarbij eten.

3FM pakt het dit jaar iets anders aan dan voorgaande jaren. Zo gaan de andere collega-dj’s meer dan ooit het land in om actievoerders te helpen bij het inzamelen van geld. Ze doen hiervan ook uitgebreid verslag op radio, tv en internet. Verschuuren, die voor de derde keer het huis ingaat, en Van der Lende, die zijn debuut maakt, hebben elke nacht gezelschap van een bekende gast. Zo komen onder anderen Humberto Tan en Dionne Stax langs.

De opbrengst van Serious Request gaat dit jaar naar kinderen die sterven aan longontsteking. Jaarlijks kost dit aan zo’n 900.000 kinderen het leven.

Het Glazen Huis stond in 2008 ook in Breda. Volgend jaar is het de beurt aan Apeldoorn.

Continue Reading

More in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: