Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Binnenland

Ajax vs Feyenoord zonder hooligans

Tijdens de wedstrijd op 2 juli 2017 in de Amsterdam Arena mogen er geen supporters in de vakken 424 en 425 zitten. In mailing dat Ajax heeft verstuurd naar kaarthouders van betreffende vakken heeft de voetbalclub laten weten dat toegang tot vakken eenmalig wordt geblokkeerd, weet Het parool.

Vorige seizoen was er trammelant tijdens de wedstrijd Ajax tegen Feyenoord, Iemand had een pop gemaakt dat doelman Kenneth Vermeer van de Rotterdamse club moest voorstellen. Aan een touw werd de pop opgehangen op aan de tweede ring van het stadion. Een Ajax-supporter kreeg werkstraf van 60 uur en een stadionverbod en de club kreeg sancties van de KNVB.

Bekijk hier de video.

More in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top