Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

NSFW

Spaanse zangeres toont blote tepel op TV

Nipplegate op televisie

Zangeres heeft op de Spaanse tv iets meer van haar melkfabrieken laten zien dan eigenlijk de bedoeling is. Maar wie is het? Want een Spaanse zangeres met dikke tieten op tv, daar willen wij wel meer over weten. Dus we lieten de zoekmachine van Google zijn werk doen, binnen enkele zoekopdrachten kwam we uit bij mevrouw `Sonia Monroy´ uit Barcelona! Maar we gaan eerst even het onderstaande filmpje kijken met de blote tepel van Sonia.

Enfin, gekeken naar de video? Goed dan gaan wij even verder, want tijdens googelen naar de zangeres stuiten we op een Instagram-account, we moesten wel even kijken, maar we konden wel concluderen dat Sonia Monroy de Spaanse versie is van Patricia Paay. Alhoewel is de mevrouw nog maar 44 jaar is, staat zij op een paar foto`s met een veel jongere toyboy. Good job, een milf met dikke tieten moet je eens in je leven gedaan hebben. 😉

Dia de relax en mi piscinita ?#sumertime #pool #soniamonroy

Een foto die is geplaatst door Sonia Monroy (@soniamonroyhollywood) op

En la piscinita intentado que el pato se combierta en un chulazo??pero NO hay manera eh!!?? Mis poderes como Malefica me estan fallando hoy ???

Een foto die is geplaatst door Sonia Monroy (@soniamonroyhollywood) op

More in NSFW

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top