Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Binnenland

Naar hoeren geweest in Den Haag? Google maakt foutje

Mannelijke klanten van de hoeren in Geleenstraat te Den Haag kunnen nu terecht zorgen maken als hun vrouwen nu op Google Streetview surfen, Google is namelijk een blur voor menselijke gezichten vergeten toe te passen in hun online plattegrondsoftware.

In Haagse prostitutiezone waren heleboel gezichten van voetgangers niet geblurred door het automatische programma van Google Street view, dat heeft Omroep West onlangs ontdekt. Google heeft meteen laten weten dat het een foutje is en alle gezichten zijn alsnog geblurd.

Normaal werkt een blur-toepassing voor gezichten automatisch, maar door onbekende reden deed de software deze keer niet. Ook kentekens van auto`s wordt door het algoritme van Google geblurd, of in Geleenstraat ook kentekens geblurd zijn is niet bekend.

Mocht je nu ontdekken dat jouw gezicht of autokenteken geen blur heeft op Street view, op welke locatie dan ook, kan je alsnog om een blur vragen van de zoekgigant. Op deze pagina kan je ontdekken hoe je een blur aanvraagt voor een gezicht of kenteken, ook is het mogelijk om 360 graden foto`s te laten verwijderen als een klacht terecht is.

More in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top