Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Internet

Netflix geeft DVD-verhuur nieuw leven

Netflix brengt een nieuwe IOS-app uit voor DVD.com, een verhuurwebsite met alleen maar dvd-films. Met de app kan je dvd`s huren en per post laten bezorgen op locatie. Het lijkt op zich vreemd omdat zelf Netflix in zijn begintijd eerst een videotheek was, maar nu vooral bekend als online streamingdienst. De tijd als videotheek heeft Netflix al jaren achtergelaten, maar brengt met de app voor DVD.com een nieuw leven voor DVD`s.

In Nederland komt de App niet, maar in VS heeft DVD.com nog steeds 4 miljoen gebruikers

De uiterlijk van DVD.com app lijkt op Netflix app, het enige verschil is dat je niet meteen kan streamen van een video, maar huurt en later ontvangt via een postbezorger. Netflix vindt dat de app een goede oplossing is voor mensen die wonen in een gebied met slecht internet. Uitzendrechten van films speelt ook mee, sommige films moeten eerst per DVD of verkocht of verhuurd worden, voordat ze op een streamingdienst verschijnen.

More in Internet

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: