Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Schokkende video: Man gekidnapt door Anti-Trump demonstranten

Kidnapping van onschuldig man wordt live op Facebook gezet

Op het internet is een schokkende video opgedoken. In de video is te zien hoe een man vastgebonden ligt met een doek in zijn mond in de hoek van een kamer. De video werd live uitgezonden op Facebook door een jonge vrouw met de naam Brittanny Herring. In de video is te zien dat Brittany live video voor Facebook staat te maken, terwijl het slachtoffer door andere personen wordt mishandeld. Op de sociale media spreek men vol afschuw over de kidnapping van het slachtoffer. In het filmpje is het te horen hoe Brittany en anderen anti Trump-geluid laten horen, zoals: “f**k Donald Trump” and “f**k white people”, wat erop wijst dat het slachtoffer aan de kant van Trump staat en de kidnappers hier niet mee eens zijn, aldus Infowars.

Vier personen opgepakt
De politie van Chicago vertelt aan nieuwszender Fox32 dat er vier kidnappers van het slachtoffer zijn opgepakt, het onderzoek loopt momenteel nog steeds. Het slachtoffer ligt momenteel in het ziekenhuis en wordt aan zijn verwondingen behandelt.

Bekijk dertig minuten durende video over de kidnapping.

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top