Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

De Standaard ontslaat moslim-extreminist Dyab Abou Jahjah

Het Belgisch nieuwsblad stopt met publicatie van columns van schrijver Dyab Abou Jahjah. De Schrijver op Facebook een artikel geschreven dat een aanslag op voetgangers met vrachtwagen in Jeruzalem goed praat. Op zijn Facebookpost plaatste Dyab Abou “Bevrijd Palestina met alle middelen die nodig zijn.”. De Standaard heeft besloten om niet meer verder te gaan met de excentrieke Libanees na drie jaar samen hebben gewerkt. Het is nog niet bekend gemaakt of de Amsterdamse uitgeverij `De Bezige Bij´ ook afstand neemt van Dyab Abou Jahjah.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: