Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Video: Bijltjesdag in Australische supermarkt

Sydney, een vrouw vrouw heeft in een supermarkt meerdere personen verwondt met een hakbijl. Wat de reden is voor het aanval in de supermarkt is niet bekend, mogelijk verkeerde de vrouw in een psychose. De politie heeft de vrouw met bijl op kunnen pakken. Hoe de vrouw eerst zonder aandacht te trekken in de supermarkt kwam is een raadsel, mogelijk vermoedde men niet dat het om een `echte bijl´ ging. De vrouwelijke slachtoffer kwam het als beste vanaf, zij kon de gebeurtenis vertellen aan de Australische nieuwszender, maar de man kwam er minder goed vanaf en ligt in het ziekenhuis met dodelijke verwondingen.

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: