Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Binnenland

Hagedis lift mee in zakje veldsla van Albert Heijn

Een gezin uit Zwaanshoek keek wel vreemd op bij het bereiden van eten, er zat een levende hagedis in een zakje veldsla. Het sla werd gekocht bij een filiaal van de Albert Heijn in Heemstede. Dat de hagedis nog leefde is eigenlijk een klein geluk voor het reptiel, bij het wassen en koelen van sla is het dier in een soort winterslaap of standby gegaan. De hagedis werd pas weer wakker, toen hij als maaltijd werd opgediend. Een medewerker van Artis dierentuin in Haarlem heeft de hagedis gekwalificeerd als ruïnehagedis, deze dieren komt voornamelijk voor in het zuiden van Europa rond het Middellandse Zeegebied. Bron Facebook.

Continue Reading
Advertisement

More in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top