Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Binnenland

Patricia Paay doet aangifte wegens seksueel getinte foto’s en video

De 67-jarige artieste zegt dat zij afgelopen tijd is gechanteerd met seksuele foto`s en filmpje van haarzelf. Een persoon biedt haar seksfoto’s aan andere partijen, maar Patricia Paay wordt ook nog onder de druk gezet om het online materiaal te gaan kopen, zodat het foto’s en video’s niet verder worden verspreid, weet de Telegraaf.

Paay heeft wel vage vermoeden wie de chanteur is, de politie werkt momenteel samen met de artieste om de afperser op te sporen. Het verspreiden van seksfilmpjes of foto’s die zonder toestemming van de betrokkene zijn gemaakt via social media of andere kanalen is strafbaar.

lees ook: Patricia Paay is dol op seks.

Continue Reading
Advertisement

More in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: