Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

WTF

Mogelijk een pikante video van Patricia Paay gelekt

Een account op Twitter heeft mogelijk een seksvideo van Diva Patricia Paay gelekt, het is niet zeker of de persoon in de video ook echt Patricia is of een ander persoon. Sinds vorige week wordt Patricia afgeperst door een onbekende, al zegt de Paay dat zij wel vermoedelijk weet wie de persoon is en momenteel samenwerkt met de politie, om de chantage met video`s en foto`s te stoppen. Nu een onbekende een filmpje gelekt heeft op het internet, wordt op diverse websites de pikante materiaal massaal gedeeld op de sociale media. In de video is te zien, hoe een oudere dame hoe blote borsten toont, op het eerste geschikt lijkt het op een blowjob, maar er wordt een golden shower gedaan. Golden shower is plassen in het gezicht of op het lichaam door een ander persoon. Wilt je oordelen of de dame in de video echt Patricia Paay is, dan kun je hier kijken, maar het is wel NSFW, dus je bent gewaarschuwd!

More in WTF

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top