Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Lifestyle

Bijzondere bezienswaardigheden in Bali

Er zijn verschillende redenen waarom Bali favoriet is bij een zeer brede doelgroep. De eilanden hebben veel te bieden zoals prachtige natuur, stranden en een blauwe zee, heerlijk typisch eten en een rijke cultuur. Buiten het genieten van deze perfecte ingrediënten voor een heerlijk vakantie zijn er ook een aantal bezienswaardigheden die je niet mag missen op Bali.

Monumenten – Candi’s

In het gigantische Gunung Kawi complex vind je uit rosten gehakte Candi’s. Deze indrukwekkende monumenten komen hoogstwaarschijnlijk uit de 11e eeuw. Je vindt deze monumenten door een lange trap te volgen, onderaan de trap ligt een ravijn. Aan beiden kanten staan de monumenten. In totaal zijn dit negen Candi’s, een Candi staat een kilometer verderop. Vermoedelijk zijn de monumenten gemaakt om de Koninklijke familie van de Udayana-dynastie te eren.

In het noordwesten van Bali bevindt zich het Taman Nasional Bali Barat. Plaatselijk regel je een vergunning om entree tot het park te verkrijgen. Eenmaal binnen vind je een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Er groeien hier meer dan 200 plantensoorten. Daarnaast kan je veel verschillende dieren tegenkomen zoals wilde zwijnen, herten, reptielen en makaken. Met 770 km2 beslaat het park ruim 10 % van het hele eiland.

More in Lifestyle

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: