Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Massage-python bij Duitse kapper

DRESDEN – Een kapper in Dresden heeft een python die klanten tijdens de knipbeurt aangenaam masseert. Monty de python wordt om de nek van de klant gedrapeerd en de bewegingen die het dier dan maakt werken als een massage.

Falk Dohler van het Haar Mode Team in het Duitse Dresden rekent 35 euro voor een massage. De 1,20 meter lange Monty is volgens zijn eigenaar getraind om te masseren, maar slangendeskundigen betwijfelen dat. Over een ding is iedereen het eens: een slang van die afmeting levert geen gevaar op voor wurging van de klant.

Klanten van de kapper staan in de rij en zeggen dat Monty zich zacht en opvallend warm om de nek krult en dan continu beweegt.

Continue Reading
Advertisement

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: