Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Internet

Tinder komt met browserversie

De meest gebruikte datingapp ter wereld komt met een webpagina voor browsers. Tinder komt binnenkort met browserversie van de app. Het is bedoeling dat iedereen met Tinderapp ook kunnen inloggen op PC of laptop in een browser. Op ‘Tinder Online’ kan men alleen inloggen met de app. Er komt geen aanmeldformulier op de website, je moet daarvoor de app gebruiken. Mogelijk heeft Tinder afgekeken bij Whatsapp, vorig jaar bracht de app ook een browserversie uit voor de chatapp, je moest wel verifiëren middels een QR-code op een pagina scannen met een smartphone. ‘Tinder Online’ is nog niet beschikbaar in Nederland, maar in andere Europese landen wordt al getest.

More in Internet

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: