Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Trein bij Luik verliest wagons met passagiers

ANS – Een Belgische trein heeft donderdagochtend tussen Luik en Brussel de twee achterste wagons met passagiers ,,verloren”, aldus een woordvoerder van spoorbedrijf NMBS tegen de Belgische media. Er vielen geen gewonden en het treinverkeer werd voortgezet op één spoor.

Het incident deed zich volgens de woordvoerder voor toen een koppelstuk tussen twee wagons afbrak, enkele kilometers nadat de trein het station van Luik-Guillemins richting Brussel had verlaten ter hoogte van de gemeente Ans. De verblufte achtergebleven passagiers kregen flesjes water uitgereikt door de NMBS in afwachting van een oplossing. De wagons zullen volgens Le Soir terug naar Luik worden getrokken.

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top