Connect with us

Nieuws.org

Trein bij Luik verliest wagons met passagiers

Buitenland

Trein bij Luik verliest wagons met passagiers

ANS – Een Belgische trein heeft donderdagochtend tussen Luik en Brussel de twee achterste wagons met passagiers ,,verloren”, aldus een woordvoerder van spoorbedrijf NMBS tegen de Belgische media. Er vielen geen gewonden en het treinverkeer werd voortgezet op één spoor.

Het incident deed zich volgens de woordvoerder voor toen een koppelstuk tussen twee wagons afbrak, enkele kilometers nadat de trein het station van Luik-Guillemins richting Brussel had verlaten ter hoogte van de gemeente Ans. De verblufte achtergebleven passagiers kregen flesjes water uitgereikt door de NMBS in afwachting van een oplossing. De wagons zullen volgens Le Soir terug naar Luik worden getrokken.

Advertenties

Meer in Buitenland

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top