Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Lifestyle

Bezorgservices restaurants steeds populairder

De afgelopen jaren zijn bezorgservices van maaltijden aan huis steeds populairder geworden. Mensen bestellen eten thuis omdat ze op deze manier zelf niet hoeven te koken of omdat ze op zoek zijn naar een specifiek gerecht. Vooralsnog worden de meeste maaltijden besteld door jongeren en mannen. Er komen steeds meer aanbieders op de markt. Thuisbezorgd.nl is nog steeds de meest bekende voor velen maar Foodora en Deliveroo worden ook steeds populairder.

Thuisbezorgd.nl
De bezorgservices zijn interessant voor restaurants omdat dit hun bereik vergroot. Mensen die niet naar hun restaurant willen komen kunnen de maaltijden thuis laten bezorgen. Wanneer je als restaurant vermeld wil worden op Thuisbezorgd.nl dien je zelf een bezorgdienst te hebben die de maaltijden bij de mensen thuisbrengt. Foodora en Deliveroo leveren deze dienst voor het restaurant. Zij komen de maaltijden ophalen en brengen deze bij de mensen thuis. De gerechten worden gemiddeld binnen dertig minuten al bezorgd. Dit hele traject is geautomatiseerd, mensen kunnen de gerechten bestellen via een app of de website. Nadeel is dat er wel een fee afgedragen moet worden aan de bezorgservice. Mocht het gerecht echter zeer goed bevallen, dan zullen zij misschien ook een keer in het restaurant komen eten.

Foto credits: Sam Saunders. Flickr.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Lifestyle

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top