Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Buitenland

Marine onderschept 700 kilo cocaïne

DEN HAAG (ANP) – Het marineschip Zr. Ms. Van Amstel heeft in het Caribisch gebied in korte tijd twee drugstransporten onderschept van in totaal bijna 700 kilo cocaïne. Dat heeft het ministerie van Defensie dinsdag bekendgemaakt.

De Van Amstel voert antidrugsoperaties uit in het Caribisch gebied. Onlangs werden volgens het ministerie kort achter elkaar twee smokkelboten ontdekt. De NH-90-boordhelikopter werd ingezet en een team van de Amerikaanse kustwacht ging met de snelle motorboten van de Van Amstel aan boord van de drugsboten.

De opvarenden werden aangehouden en overgedragen aan de Amerikaanse kustwacht.

Continue Reading

More in Buitenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top