Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Lifestyle

Krijg meer energie door de volgende producten te eten

We willen op de lijn letten maar ook een actief leven kunnen lijden. Hiervoor moet je afwegingen maken in wat je eet. Volg je bijvoorbeeld een koolhydraatarm dieet, dan voel je je vaker slap en energieloos. De volgende tips kunnen je snel helpen om over deze dip heen te komen.

Wat is de belangrijkste maaltijd?
De belangrijkste maaltijd van de dag is het ontbijt. Zorg ervoor dat je goed ontbijt met de juist ingrediënten zodat je niet geneigd bent naar zoete snacks te grijpen gedurende de dag. Deze zoete snacks geven je hoogstwaarschijnlijk alleen maar minder energie. Wil je het meest uit je ontbijt halen eet dan volkoren producten, groenten en fruit. Deze producten dienen als brandstof voor de rest van de dag.

Honing is een smakelijke toevoeging in bijvoorbeeld een kopje thee of in je yoghurt ontbijt. Naast dat het erg lekker is, geven de vitaminen, mineralen en aminozuren en je ook een energie boost. Een banaan bestaat uit veel vezels en gezonde suikers en is daardoor een ideale toevoeging aan je eten voor een shot energie. Ook de appel is een efficiënte bron van energie. De vele vezels worden langzaam door het lichaam verteerd waardoor je een lange energiestoot krijgt van een lekker appeltje.

Foto eigendom; Pixabay.

Continue Reading
Advertisement

More in Lifestyle

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top