Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Lifestyle

Spot wildlife in het regenwoud direct langs de prachtige kust van Costa Rica

Manuel Antonio is een van de drukstbezochte national parken in Costa Rica vanwege zijn bijzondere natuur. Je kan hier dagen rondlopen over de verschillende paden, meer het binnenland in of juist langs de kust. Hier vind je nog echt ongerept regenwoud met een grote diversiteit aan wildlife. Het park ligt op een schiereiland waardoor verschillende paden uitlopen op uitkijkpunten over de witte stranden en blauwe zee. Onderweg heb je grote kans verschillende dieren tegen te komen zoals verschillende soorten apen, luiaards, papegaaien, leguanen en velen vogelsoorten. Ben je moe van het lopen dan kan je neerploffen op het strand. Vergeet dus niet je zwemkleding en snorkelset want ook onder water zijn velen tropische vissen te zien.

National park
Het park bereik je vanuit de hoofdstad San Jose in ongeveer drie uur. Rondom het park zijn veel hotels en hostels te vinden in elke prijsklasse. Voor nog meer keus kan je ook een stukje verderop in Quepos verblijven. De beste maanden om het park te bezoeken zijn van november tot mei. In deze maanden heb je minder kans op regen en blubberige paden. De temperatuur is vrijwel heel het jaar hetzelfde, rond de 30 graden.

Foto eigendom: Pixabay

Continue Reading

More in Lifestyle

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top