Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Wachtlijst van 1200 mensen om te kunnen yoga-en met geiten

Yoga is razend populair over de hele wereld. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten yoga, allen met eigen doelen. Zo hebben we de zeer rustige Kundalini yoga. PowerYoga gaat een stuk sneller en is bedoeld om af te vallen. Ook zijn wij tegenwoordig allang gewend aan de Bikram Yoga. De vorm van yoga in een zeer warme ruimte voor onder andere soepele spieren en een leniger lichaam. Opmerkelijk is de nieuwe vorm van yoga welke in Albany (Amerika) steeds populairder wordt. Hier vinden de yogalessen namelijk plaats op de boerderij tussen de geiten.

Yoga en geiten

Oprichtster Lainey Morse begon haar eerste lessen omdat zij het vermoeden had dat de combinatie van yoga en geiten een fijne uitwerking zou hebben. Dit bleek het geval, de vorm van yoga is zo populair dat er een wachtlijst is van 1200 mensen. Je ligt met je yogamatje midden in het hooi. De geitjes lopen naar binnen en buiten tijdens de les en het is niet ongebruikelijk dat er af en toe een geitje op je klimt tijdens een van de oefeningen. Zal deze vorm van yoga net zo populair worden als het volgen van yogalessen in een warme ruimte?

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: