Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Belgische ‘boekenkakker’ betrapt

HALLE – Medewerkers van de bibliotheek in het Vlaamse Halle denken te weten wie boeken heeft bevuild met poep. Camera’s hebben geregistreerd dat iemand een grote boodschap achterliet in een carnavalswinkel, ook in Halle. De minderjarige is een bekende in de bibliotheek, schrijft de Belgische krant Het Nieuwsblad maandag.

Een schoonmaakster vond een maand geleden een boek over vogels in het herentoilet van de bibliotheek, besmeurd met poep. In de weken daarna sloeg de jongen die van Belgische media de naam ‘boekenkakker’ kreeg, opnieuw toe.

Lees ook: Boze aap met poepachtige verrassing

De carnavalswinkel heeft de beelden aan de politie gegeven. Agenten gingen ermee naar de bibliotheek, waar de poeper elke dag bleek langs te komen.

Het Openbaar Ministerie is voorzichtig. “We zijn nog niet zeker of de twee daders dezelfde zijn of dat we te maken hebben met een copyca”, zegt een woordvoerder tegen de krant. Er is nog niemand aangehouden.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: