Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Binnenland

Bestuurder dood na achtervolging politie

BEMELEN (ANP) – Tijdens een politieachtervolging in de Limburgse plaats Bemelen is in de nacht van zondag op maandag een 29-jarige man uit Valkenburg om het leven gekomen doordat hij uit de bocht vloog en tegen een boom knalde.

De automobilist trok in het centrum de aandacht van surveillerende agenten wegens zijn rijgedrag. Vervolgens zagen ze dat er een blik uit de auto werd gegooid. Toen de politie een stopteken gaf, ging de auto er met hoge snelheid vandoor.

Omdat de man hard reed op de bochtige wegen besloten de agenten die hem achtervolgden afstand te houden. Hierdoor verloren de politiemensen de auto uit het zicht. Korte tijd later zagen ze de auto op de weg Gasthuis tegen een boom staan.

More in Binnenland

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: