Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Slaperige vreemdeling bij studente in bed

LEIDEN – Een onbekende man in onderbroek kroop dit weekend ’s ochtends vroeg in bed bij een studente in Leiden en was niet meer wakker te krijgen. Dat lukte de politie later pas met ‘wat pijnprikkels’. Eenmaal in de cel ging de man op bed liggen en was ‘binnen 10 seconden weer vertrokken’, aldus de politie op Facebook.

De studente werd wakker van een vreemde, vrijwel naakte man in haar kamer. Hij kroop bij haar in bed, de studente sprong eruit. De man draaide zich om, trok de dekens over zich heen en viel in slaap. Met studiegenoten probeerde de vrouw hem wakker te krijgen. ”Prikken, duwen en een beker water in zijn gezicht” hielpen niet.

Toen de politie arriveerde, lag de man nog steeds in dromenland. Van wat pijnprikkels werd hij wakker, maar er viel geen gesprek te voeren. Ook zijn kleren waren nergens te vinden. De man is meegenomen voor huisvredebreuk. Aangekomen in de cel trok hij opnieuw de deken over zich heen en sliep rustig verder.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top