Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Lifestyle

Handvaten om succesvol te worden op datingsites

Steeds meer mensen gebruiken datingsites, om op zoek naar een leuke avond of een serieuze relaties. Voor de een is het makkelijker zich in te schrijven als voor de ander. Vind je het spannend om een profiel aan te maken? Dat is logisch. Wel is het belangrijk er met vertrouwen tegenaan te gaan.

Inschrijven bij een datingsite
Het inschrijven op een datingsite is direct een van de moeilijkste dingen. Dit is de eerste indruk die je achterlaat. Laat kort en krachtig zien wie je bent. Wat is je passie? Wat zijn je dromen? Wees altijd eerlijk in je profiel. Ben je niet sportief zet dit dan ook niet in je profiel. Je zal direct door de mand vallen wat zorgt voor ongemakkelijke momenten. Vermijd informatie over vorige relaties in je profiel en stel niet te veel eisen aan je eventuele date. Dit kan je later uiteraard nog doen maar wanneer je dit in je profiel vermeld kan dit afschrikken.

Belangrijk is om de verwachtingen niet te hoog te leggen. Een date kan best een keer uitlopen op een domper, het zou bijzonder zijn als het direct klikt. Zelden vind je gelijk de ware. Leg je de lat hoog dan resulteert dit regelmatig in stress en geforceerde gesprekken. Probeer kalm en positief te blijven. Veel plezier!

Foto Pixabay.

More in Lifestyle

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top