Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Lifestyle

Zijn superfoods vooral een trend of ook echt gezond?

Superfoods zijn in, supermarkten en het internet worden overspoeld met verschillende soorten superfood. Veel mensen hebben baat bij het eten van superfood. Mensen voelen zich gezonder, sterker en meer energiek. Het geheim van superfood is de hoge concentratie voedingsstoffen. Veel superfoods zijn rijk aan eiwitten, antioxidanten, vitaminen en mineralen. Toch reageert elk lichaam anders op de verschillende superfoods en is het een kwestie van uitproberen of het bij jou hetzelfde effect heeft.

Soorten superfoods
Er zijn veel verschillende soorten superfood met allen hun eigen unieke werking. Een van de meest populaire zijn de goji bessen. De bessen bevatten veel antioxidanten, vetzuren en carotenoïden. Deze combinatie geeft je meer energie en is goed voor het geluk hormoon. Tarwegras zit boordevol vitaminen en mineralen, deze superfood houdt je fit en scherp. Daarnaast verhoogd het je weerstand. Ook chia zaad heeft een zeer hoge concentratie voedingsstoffen. De letterlijke vertaling van chia is kracht en dit beloofd deze superfood je ook te geven. Daarnaast bevat chiazaad veel omega3 wat goed is voor je hersenen. Een veel besproken superfood is maca, dit supplement heeft een balanserende werking, Daarnaast zou deze superfood goed zijn voor je libido. Er wordt veel gespeculeerd over de werking van superfood. Feit is, dat veel mensen er baat bij hebben. Of dat voor jou ook geldt zou je zelf uit moeten proberen.

Foto Pixabay (Gojibes)

Continue Reading
Advertisement

More in Lifestyle

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top