Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

NSFW

Daphne Joy is op vakantie in Miami

Op vakantie in Miami, eigenlijk ’n beetje dure vakantie voor gemiddelde Nederlander, maar niet voor Daphne Joy. Miami heeft alles, zoals drukke uitgaansleven en mooie witte stranden dit net zo wit is als haar bikini. Voor meer foto’s kan je gaan loeren op haar Instagram of twitter. Jammer dat Daphne tegenwoordig geen aandeel meer heeft in nieuwe films, haar laatste bijdrage was in de film van ‘Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides’. Dus ze is nu voornamelijk bezig als fotomodel, dus daarom gaan wij naar de onderstaande foto’s van Joy kijken.
Daphne Joy

Daphne Joy

Daphne Joy

Daphne Joy

Daphne Joy

Daphne Joy

Daphne Joy

Daphne Joy

Daphne Joy

Continue Reading

More in NSFW

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top